Vilka material för solcellspanelerna?

0

Solpaneler: vad är de? Solpanelerna är verktyg som, genom att använda sig av solens strålning, kan generera kraft såväl elektrisk som termisk. Detta förfarande är helt grönt och har inga förorenande effekter på miljön eftersom det inte förbereder användning av fossila bränslen som gas, LPG, olja eller kol. Solpanelerna utgörs av celler solceller bildade av en produkt halvledare, till exempel kisel, som faktureras positivt från en sida med boret liksom den andra negativt med aluminium.

Det är att skapa ett ramverk „obalanserat „som kommer att ha en prevalens av elektroner från en del såväl som en med bristen på dem bortom. I linje med maximalt börjar elektronerna, när de en gång påverkas av en stark kraft som verkar vara den enda solen, flytta , genererar en aktivitet som är elektrisk i halvledarkroppen, vilket säkert kommer att skapa nuet.

Hur gör en anläggning solvärme

 • Det finns tre typer av solpaneler med olika attribut som kommer att anpassas till olika system:
 • Termiska solpaneler: dessutom kallas solfångare, de skapar varmt bostadsvatten för bostadsanvändning och för uppvärmning av hemmet
 • Paneler Solceller: skapa energikraft utan att tillgripa brännbara fossila
 • termodynamiska solpaneler: de värmer upp en kylmedelsvätska genom att absorbera värmen från utsidan och ändra den direkt till tung ånga.
 • Låt oss undersöka i detalj dessa 3 grupper av sol paneler: användningsområden, kostnader osv
 • . Termiska solpaneler: alla attribut

Panelerna, solvärme, även kallade entusiaster, sol, är av ular prylar som kan omvandla strålningen från solens strålar i energitermisk energi. Den senare kommer sedan att överföras till en ackumulator för frukt och grönsaker vatten varm hälsa och välbefinnande, används också för hemmet uppvärmning eller kylning av huset. Panelerna, solvärme, är vanligtvis monterade på ytan, något lutande och nästan alltid utsatta i söder. Vanligtvis installeras de på tak, på tarazze såväl som större än nästan aldrig på marken.

Panelerna, solvärme, tillsammans med varmvattenberedaren och anläggningen elektriska samt / eller hydrauliska inkluderade de förmodade systemen solvärme.

System Solar Thermal och även värmepump En solvärmeanläggning kan inte användas som ett ensamt system för hemuppvärmning av inställningar. För detta måste den paras ihop med en värmepump eller en central värmepannagas.

Vi försöker att förstå, när strålarna solen påverkar panelerna, solvärme, som deltar i funktionen en växt solvärme. Planen är extremt enkel:

Vi kommer att ha en panna fylld med bostadsvatten, där en spole ser ut som pannan är ansluten till.I den del som är lågt tandimplantat finns en serpentin med tv-apparater som fäster panelerna solAlla aspekter av systemet är förstärkt med en frostskyddsvätska för att förhindra fel såväl som störningar, speciellt under de kallare perioderna.

Det kalla vattnet som kommer från akvedukten kommer in i kyligt och kommer också ut uppvärmt i den övre delen.

Slutligen tillåter en mixer säkert att vattnet inte kommer i kontakt med oss ​​grader av dyra temperaturnivåer innan de matas till elverktygen.Växt solvärme i blodcirkulationen naturlig eller tvingad? Att använda huset växterna solvärme kan vara i blodcirkulationen naturligt eller krävs. Den första är i grundläggande mycket mer kostnadseffektiv och mycket enkel att montera. När vätskan som flyter inuti en panel värms upp blir den extra lätt och har en tendens att klättra mot förvaringstanken. I det andra fallet sker rörelsen med en pump som återcirkulerar för denna del är dyrare.

Typer av termiska solpaneler

Solentusiasterna delas upp i tre huvudgrupper beroende på deras fysiska och speciella egenskaper. Vi kommer att ha:

Fördelare i rördammsugare: en solvärmepanel måste kunna behålla värmen så mycket mer genomförbar. Dessa unika samlare har förmågan att på ett sätt avsevärt minska diffusionen av värmen som skapas av solstrålar. De har förmågan att leverera varmt vatten som motsvarar 100 grader och har en varaktighet på över två decennier

Manifolds till Concentration Solar: är strukturellt konkava och har en „eld” eller en fokusfaktor där är fokuserad kraft solenergi. Dessa unika paneler används mest av allt i elektro-solenergi kärnkraftverk eftersom de har förmågan att nå riktigt höga ranger

Collectors Solar Planer: de är de ännu mer vana vid det fina hemmet. De separeras rätt i skyddade och avslöjas också. Det allra första är förstärkning av ett skydd i glas som de skyddar av klimatmedel och kan skapa ett slags effektväxthus inuti. Den andra, de avtäckta, har inte detta skydd och har också ett kortare livslängd än den första.

Solceller eller PV-paneler: exakt hur tillverkas de?

Förhandsvisning av videoklipp Låt oss fortsätta nu för att undersöka funktionerna hos de för närvarande välkända solpanelerna. Det är av specialanordningar som, utan att använda någon typ av bränsle, förblir i svängningsgrad (genom cellerna) strålningen solenergi i kraft elkraft. En solcellspanel eller PV-panel, solpaneler sanningskärnan i ett solsystem, består av:

 • En säkerhet: det är ett skydd i allmänhet i glasfiber som undviker skador även i perioder som är hårdare på året och med dåligt väder.
 • Cellerna: närvarande under höljet läggs på en plastkomponent som ger högre motstånd mot panelen
 • A-ram i aluminium kontra alla typer av försämring och även delvis mindre än en låda från vilken fuoriscono länkarna.

Typer av termiska solpanelerGratis offert Som sagt tidigare är solcellspanelerna inte bara delen „märkbara” solceller utan också kärnan från vilken del av driften av densamma. Det finns olika typer av system men alla består av komponenter som växelriktaren, batterierna samt mätaren.

Enligt det plockade systemet har batterierna för ackumulering, vilket hjälper till att använda energiöverskottet när du vill och även i fullständig frihet med egenförbrukning. Dessutom är utbytet direkt viktigt, vilket möjliggör viktiga prissänkningar på kostnaderna för innehavarna av dessa system.

Costa Installera solpaneler Solari-panelerna

En solcellspanel måste vara immun, vara sidan märkbar och utsatt för en växt.

För detta är det material som mest används för att förverkliga dessa utan tvekan kisel. Det finns två signifikanta variationer: det amorfa och det kristallina som i sin tur delas upp i monokristallint och även polykristallint.

I den allra första situationen, för det amorfa, är kislet anordnat i ett enda lager med ett par millimeter tjocklek såväl som panelen ger perfekta returer även om de inte avslöjas perfekt för solstrålar. När det gäller monokristallin kisel kan panelen producera cirka 300 Watt / h men kommer säkert att utsättas på ett sätt som är perfekt för solstrålar att kunna springa effektivt.

 • Paneler Solari för CamperSe du är en älskare av naturen och älskar resorna i en husbil, en tjänst kan effektivt vara att installera solpaneler.
 • För korta och oregelbundna resor föreslår du paneler från ungefär 100 W effekt; för att ta en resa ännu längre bör kraften variera mellan 125 och 140 W.
 • Det bör föredra solpaneler i amorf kisel, särskilt när husbilen verkligen kommer att vara i rörelse.
 • För justering, optimering och renovering hänvisar vi till vår maxi-guide om fotovoltaisk modernisering.

Solpanelerna har i allmänhet plusstorlek och är installerade på hustaken.

Costa Installera solpaneler Solari-panelernaFör den gröna förändringen liksom för genomförandet av nya innovationer tillverkade och utvecklade ett Faenza-baserat företag Micro-solceller eller PV-system i Spina. Ett minisystem som enkelt kan installeras på en veranda där panelerna säkert kommer att ha storleken på ett fönster och som säkert kommer att kunna driva otaliga hushållsapparater och också öka livslängden.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här