Underhåll av ett solcellssystem

0

Komponering – 16 okt 2020 – Tid förutcheckning, oavbruten. Solens energi är verkligen den mest effektiva av alla energier som är miljövänliga. Om hon redan Leonardo Da Vinci faktiskt hade börjat undersöka liknelserna för att bygga upp Power Solar, går den allra första modellen av solpaneler tillbaka till 1767, liksom från 1891 den allra första panelen solfångare av energi för tillverkning av varmt vatten. wellness (jag utvecklade den amerikanska Clarence Klamp).

En början med de sista åren på 900-talet har intresset för förnybara energikällor ökat kraftigt, vilket ger en stark drivkraft för innovationsinnovationen och även effektiviteten hos solceller eller PV-anläggningar. Ändå går vi för att noggrant ta reda på att vad är solpanelerna, hur de fungerar och även varför har alternativet mycket mer hållbart att leverera ström till din struktur eller i din bostad.

Vad är solpanelerna, och även hur många typer finns

Hur ett solcellssystem eller PV-system fungerar

En solcellspanel eller PV, som också anges solenergi, är ett system för ackumulering av solenergi som omedelbart ändrar strålningen direkt till energielektrisk energi. Eftersom det finns två typer: solpaneler och solpaneler. Genom att båda använda solenergi har de olika mål. Solcellerna vågar solstrålningen för att producera bara energikraft. Panelerna, solvärme omvandlar solens strålning till kraftvärme, som erbjuds och kan lagras för användning vid ett senare tillfälle för att generera vattnet varmt sanitärt eller värma ett utrymme.

När solens fotoner påverkar kiselcellerna som utgör solpanelen, börjar de befintliga elektronerna att strömma i kretsen och generera en cirkulation av nuvarande.

Genom en växelriktare omvandlas cirkulationen av befintliga intäkter till befintlig växling, som blir tillgänglig direkt för byggnaden. Om du tänker försäkra dig om att inte förlora produktionen av varje panel kan du matcha kraftoptimerarna: mindre verktyg som inte knyter solpanelerna, vilket gör dem självstyrande oberoende.

Anläggningarna solenergi jobbar speciellt i närvaro av solstrålar, men det är möjligt att spara den kraft som skapas tack vare system för uppbyggnad, så att man kan få tillgång till energi till bortskaffande under hela kvällstimmarna eller under vintersäsongen. . Det finns två sorters system med lagringskraft: en växelriktare med uppbyggnad (ansluten till själva växelriktaren, är vanligtvis med batterier till litium) eller med batterier utanför området, extra ekonomiskt men ändå mycket svårare.

  • Slutligen, genom ett system för styrning av elektronisk skärm, kontrollera tillverkningen av kraft samt anläggningens funktion.
  • Tekniken för tillväxt av solceller har lett till mycket bättre prestanda tillfälligt så länge. Ett solsystems typiska liv är cirka 25-30 år.
  • I lager av kisel finns det olika typer enligt olika effektivitet för omvandling av solenergi.
  • paneler solceller eller PV i monokristallin kisel: varje cell har sin kristall av kisel. Eftersom de kan förvandla upp till 20% av solenergin direkt till elektrisk kraft är de bäst.

Exakt hur ett solpaneler solcellssystem fungerar

smala film solpaneler: ofta oregelbundna på grund av den minsta dimensionen och också konstruerade av filmer av olika produkter, de är de mest mångsidiga. De konverterar från 6 till 10% av solenergin och för detta har tillverkningskostnaderna mindre men är ännu mer små, de är mångsidiga.

paneler solceller eller pv i polykristallin kisel: ännu vanligare, billigare, har en gemensam platta av kiselupptining. Effektivitet visade mellan 14 och 16%.

Vad är kraften i toppsystem PV

Prestanda för en anläggning PV bestäms i en kraft som kallas liten eller kraft av topp. Toppen definierar kraftverkets optimala tillverkning av en anläggning under typiska förhållanden. Hushållsapparater hemma, installerade på husets taksystem, kan ha ungefär 3 kW kraft på lite. Varje panel består typiskt av ett antal bestående av mellan 30 och även 100 celler ungefär, med en effekt på 200-300 watt. En mängd som är nödvändig för en behovsstyrka hos familjemedlemmar, inklusive 3-4 personer För att åstadkomma denna kraft är det ett bra koncept att ställa in minst 13 (cirka 15) 200 watt celler.

Funktioner i ett solcellssystem eller PV-system: hur man placerar dem för perfekt prestanda Beroende på professionella inom solceller är det mycket viktigt att installera ett plant hem på ett lämpligt sätt. För detta kommer vi av E.ON verkligen att hjälpa till att välja det system som passar dig bäst och leta efter alternativ som passar din lägenhet eller i ditt hus. Men vilka är de perfekta problemen för att installera ett solsystem?

Anläggningen och även direkt exponering av strukturen: placera solcellssystemet på ett läge med minst 30-35 nivåer. På detta sätt kommer solen säkert att slå på ett vertikalt sätt under hela sommaren. Den bästa direkta exponeringen är i riktning söderut och det är bättre att inte ha stora skuggade områden.

Latitud: i norr extra, i söder mycket mindre.

Exakt hur ett solpaneler solcellssystem fungerarFör en anläggning med verktygsstorlek, med en struktur, har den genererade kraften att göra med 1150kWh (i norra Italien) upp till 1350kWh i söder såväl som på öarna.

För att alltid ha optimal prestanda är det alltid bra att göra underhållet av solcellssystemet eller PV-systemet: rengöring av panelerna är viktigt för att undvika förlust av strålning. Smuts, skräp, löv, nålar av tall kan påverka optimeringen av solpaneler och minimera upp till 5% av effektiviteten.

Alla modeller av solpaneler

Absolut inga avgaser av koldioxid, ekonomiska besparingar på bekostnad:

alla fördelar med ett solcellssystem eller PV-system Att köpa en anläggning sol innebär att göra ett steg mot hållbarhet och inte heller vara likgiltig för de helt nya svårigheterna som den transformerande miljön medför: inga avgaser av CARBON DIOXIDE och använder också en resurs av kraft som ständigt är miljövänlig och även miljövänlig. Tänk också på de ekonomiska ekonomiska besparingarna: Effekten av intag, avsevärt minimerad, sänker priserna avsevärt i kostnaden, vilket gör det möjligt att suga upp priset för att installera systemet.

För att ytterligare innehålla priserna, kan den 31 december 2020 dra nytta av Superbonus, den motivering som tillhandahålls genom ökningen av dekretet som tillåter att få en avdragsskatt motsvarande 110% för dem som kommer att sätta upp anläggningen solceller i arbeten med mer effektiv energi.

Upptäck exakt hur du kapitaliserar!

Alla modeller av solpanelerSolpanelerna är utgångspunkten för den revolutionära greenen som har positionerat Italien bland de allra första länderna i världen. Idag kommer vi säkert att avslöja den inneboende karaktären hos dessa paneler som – av sin lilla dimension – kan producera kraft såväl som värme för din bostad.

Kvaliteten är definitivt jobbet och aktiviteten för förmodade solpaneler om Italien idag är ett land i framkant i sanningen den förnybara kraften. Det är just genom deras verksamhet som föds en ny typ av energi som kan störa för att avsluta intagshushållet.

  • Från och med här är den nya synvinkel som ligger till grund för den rörelse som kallas Miljövänlig New Deal, som säkert kommer att leda till en total avkolning 2030.
  • av solpaneler som föds den nu berömda SmartFlower eller solcellerna Enel X på samma sätt till exempel genom Enel Green Power.
  • Vi hittar funktionerna, funktionerna, priserna och använder de nu välkända solpanelerna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här