Termodynamiska solpaneler vad handlar allt om

0

Och låt oss också gå vidare och bedöma den sista klassificeringen av solcellspaneler. De är förmodligen de mest „komplicerade” och fortfarande okända. Dessa är de så kallade termodynamiska solpanelerna. De har en struktur som blandar seghetspunkterna för värmepumpen och även av insamlingsföretagen, konventionell solvärme.

Baserat på hur de släpper ut ljuset, såväl för solvärme som solceller eller PV, men utnyttja det varma som existerar utanför bostaden och även värmekraftens kinetiska kraft och vinden som ångvattnet producerar av regn. Kort sagt strävar de efter och regelbundet i alla typer av väderförhållanden och även när som solpaneler helst på dygnet.

Även natten, för att pakta att temperaturen minimalt går utöver 0 nivåer. Dessa system används för bostadsvarmvatten och även för uppvärmning av bostäder. Hur fungerar just dessa system? Kompressorn drar till sig den uppvärmda gasen från panelerna och trycker på den.Den pressade gasen ökar i temperatur och tryck.

Den börjar distribuera i kondensorspolen

Gasen överför sin värme till sanitetsvattnet och återgår också i flytande form för att återaktivera proceduren .

Hastigheterna för solpaneler är naturligtvis beroende av många element. För det första kommer du säkert att behöva inse vilken typ av system du verkligen vill installera och viktigast av allt hur mycket energi du behöver för din vistelse. I ett hus där en familj på fyra personer bor, till exempel, kommer solpanelerna som ska installeras säkert att göra med massor för hemuppvärmning och även vatten het hälsa. De totala kostnaderna för panelerna kommer säkert att flytta runt 10 000 EUR. Ändå kommer varje liten sak säkert att bero på det valda varumärket och även, repetitivt, på vilken typ av system som energibehov. Och även till priset på den ensamma insamlingsbyrån kommer du säkert också att behöva inkludera de för avbetalning och även underhåll.

Paneler Solari och EcobonusSe monterar solpanelerna du kommer att se dyra ut, kom ihåg att du kan få betydanderabatter många tack vare incitament. Till exempel kan du dra nytta av minskningar på 65% av systemets totala kostnad, många tack vare den kända Ecobonus.

Betydelsen av förnybar resurs

De förnybara energikällorna är framtiden. Det är en given sanning. Italien är en nation ett växande antal miljövänliga: våra gator kommer säkert att ladda bilen elektrisk, många tack främst till sin incitamentsskatt. Våra politiska ledare rör sig i en synvinkel för respekt för den inställning som den bedriver i åtgärder som borgmästaråtagandet eller förordningen FER1 för att uppmuntra framsteg samt användning av förnybar energi.

Välj som exempel att installera solpaneler med olika fördelar! Ursprungligen, för miljön sett att en växt av släktet skapar inget utsläppstoxin under hela proceduren. Som en följd av detta minskar koldioxidutsläppen: ett tema som någonsin brinner som kommer att beaktas under den kommande COP25 i Madrid. Dessutom tillåter anläggningens solvärme att täcka 50-60% av kraven på varmvatten, vilket ger en besparing direkt för uppvärmning av hemmet. Energy Solar är också oändligt och har ingen kostnad för transport; oavsett investering tidigt tillåter dock en betydande besparing i elkostnader för italienska hem.

Solpaneler kostar Hur mycket kostar de

Om du ska köpa en panel solvärmelagstiftning denna snabba artikel innan du kastar dina pengar medan du gör det!

Jag vill upprepa skillnaden mellan solpaneler och solceller. Det kan tyckas vara trivialt, men i själva verket är vissa individer, som inte är på fältet, fortfarande komplikationer på två slag som trots att de är mycket jämförbara i namn, istället är helt annorlunda i proceduren i retur.

Solvärmepanel:

du kallar exakt termiska på grund av att de används för att värma upp hemmavattnet. Dessa paneler användes i stor skala för 5/10 år sedan för att skapa vatten varmt för att göra duschar; de är skrymmande och också mycket rejäla, systemen med vatten-glykol (frostskyddsmedel) behöver kostsamt underhåll och upplever allvarliga problem med överhettning på 2 månaders sommartid när dina hem ägs lite tidigare på grund av semestern eller den minskade användningen av varmt vatten .

  • de ger mycket varmvatten under sommarsäsongen när lite krävs.
  • När det istället verkligen kommer att vara mycket behövs skapar de väldigt lite på vintern. (speciellt panelstrategierna påverkar negativt temperaturnivån utanför vintersäsongen)
  • Integrationen av värme till värmen är nästan noll, även om den kommer på golvet och vid låg temperatur …
  • Vem informerar dig eller annars genom att uppmuntra ekonomiska besparingar i räkningar om uppvärmning är en charlatan!

Det finns ingen möjlighet att ge under den heta sommarsäsongen för att få honom till hands under vintermånaderna, all den varma sommarsäsongen i överflöd går förlorad såväl som överhettning (påstod till och med torpiditet) kan orsaka skador som är irreparabla för panelen och även för systemet .

Solceller Solcellspanel:

Solpaneler kostar Hur mycket kostar desolceller med solceller, dessa paneler har snarare en helt annan funktion än de termiska. De har absolut inget att göra med värmen utan är snarare kopplade till produktion av energikraft. Ordet sol betyder exakt:

ändra ljusstrålningen till elektromotoriskt tryck (kraft) Dessa paneler är mycket smalare och lättare kontrasterade mot termiska, och dessutom är de kosmetiskt mycket mer kompatibla och också integrerade med taksystemens färger och former.

Fotovoltaiska solpaneler som

Underhållet är i princip ingenting i handen för att städa panelerna årligen (det är en uppgift som du kan göra självständigt om du tänkte gå på taksystemet med tillbörliga säkerhetsproblem att göra det, (det är inte nödvändigt eftersom du de rengör ganska bra även i regn).

En termisk skillnad ger stora mängder energikraft också på hösten, vintern och våren, helt enkelt där den har mycket behov av energi, liksom all överskott av sommarsäsongen som har skrivits in i nätverket räknas och betalas också årligen med de åtaganden som gjorts. (Utbyte på plats).

Hittills har jag kort noterat skillnaderna och också de primära funktionerna i dessa två system som vi nu förstår bättre.

Låt oss komma till kärnan i saken:

  • I grund och botten hittills finns både i en bostad där du tänker sänka dina kostnader eller ännu värre i en helt ny struktur där du vill göra ett system för förnyelsebar energi, att installera en solpanel innebär i huvudsak „kasta kontanter i kommoden „och det som gör mig mest upprörd är att leverantörerna och termo / ingenjörerna fortsätter oskadade med att tillhandahålla dessa system som en lösning.
  • Lösa myten att du med solpanelerna kan göra eller komplettera hushållsuppvärmningen; även att installera de allra bästa solpaneler dammsugare som jobbar lite också på vintern, kommer betalningen att vi kan ge uppvärmningen säkert alltid mycket mindre än 5% av kraven per år, med den irriterande omständigheten att för att få denna del av kombinationen kommer du att måste verkligen vara stort just nu solfält, att skapa och efter det skrämmande fenomen av överhettning sommar.

Fotovoltaiska solpaneler som(Många är tvungna att täcka med panelerna på sommaren). Efter att ha hävdat detta kan vi sannolikt sanningsmål för solvärmepanelerna, eller göra vattnet varmt för duschar och även kranarna.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här