Solvärmen ger bara varmt vatten under tre månader av året

0

Jag upprepar …

Det verkliga målet för solpanelerna: göra vattnet varmt för duschar och kranar.

Du måste förstå att med innovation idag av pumpar av värmespecialist och även solceller eller PV med optimerare förberedda för batterierna förra generationen, är det möjligt att skapa varmt vatten kostnadsfritt i stora mängder nästan hela året.

Detta är möjligt tack vare den anmärkningsvärda förmågan hos solceller eller pv att producera enorma mängder energielektrisk ytterligare under hela vintermånaderna, vilket leder till att värmepumpen ordnas, all den kraft som behövs för att värma upp vattnet.

Det sträckta konceptet är relaterat till uppvärmningen, eller om det finns ett centralt solcellsmått som är väl solpaneler dimensionerat (t.ex. 10kw) och också en värmepump från värmespecialisten, kan även hushållsuppvärmningen täckas för 60-70% så riktad hela vintern.

Så, för att avsluta, idag har de unika strukturerna som kan glädja sig över fördelarna med solvärme inte omständigheterna egendom, men ändå är omständigheterna kommersiella eller tertiära: orter, simhallar, centra eller simbassänger idrott, eftersom det i dessa situationer finns stora mängder vatten varmt under timmarna och sommarmånaderna.

Fotovoltaisk panel samt ekonomiska besparingar

I situationer egendom finns det ingen faktor för att tillämpa denna teknik nu föråldrad och också helt erövrat av kombinationen sol – pump av värme.

Jag sammanfattar de faktorer som är väsentliga för kontrastpraxis De som följer är de kontraster som uppstår från erfarenheterna från området genom år av installationer och övervakning, i jämförelse med vad du förkunnar byråkraterna från skrivbordet som termo och även arkitekter som har fortsatt att vara i stenåldern.

I ett bostadsscenario eliminerar de som sätter upp solvärme ekonomiska källor och värdefullt område på taket från solceller som säkert kommer att vara den grundläggande källan för framtiden.

Solcellsenheten i kombination med värmepumpar producerar resurser kraft hela året önskar: energin inhemsk, för vattnet varm hälsa, för solpaneler uppvärmning och i vissa fall också för luftkonditionering sommartid.

  • Avskrivning av ett pris på 5 000 euro för installation av solvärme tar vanligtvis 25 år; kom ihåg att huvuddelen av kostnaderna inte är för varmvatten utan för hushållsuppvärmning och husenergi.
  • Kostnaderna för administration av en solvärme är på vanliga 380 euro vart tredje år. normalt ingen gör denna lösning och av den anledningen fungerar en av de flesta av anläggningens termiska inte korrekt på grund av det faktum att det inte ändras aldrig den flytande frostskyddsmedel som stärker i många år.
  • Om besparingarna per år av en solvärme på rinnande vatten är ungefär ordinarie om 200 EUR / år, kostar det dock 380 EUR vart tredje år för underhåll, tidsbetalningen blir biblisk.

Solen har inga underhållskostnader, även om de inte gör det rensar de panelerna tillverkningarna förblir ändå lämpliga och förblir också för att stödja den ekonomiska investering som gjorts med den älskades avskrivningar.

Hur man får solpaneler skattereduktion

Varmvattnet och värmen från solvärme som genereras över hela sommarsäsongen går förlorade och orsakar skador på systemet.

Kraften som produceras av solceller eller pv under månaderna sommaren matas in i nätverket och betalas varje år enligt utbytesregimen på platsen med dessa kostnader: samma procentsats som också får under sommarsäsongen.

eftersom det konsumeras både under vintersäsongen och natten, kompenseras det till ett pris som är lägre än 40% i kontrast till det som betalade in kostnaden (utbyte), det är snarare i input, eftersom de skapade mer av det som köpte (försäljning) kompenseras 0,039 cent / kwh (detta gav den hittade årligen uppdaterade på energigarantins webbplats).

VERDICTS

Så för att avsluta, inte bokstavligen spara dina besparingar i processen och också avskräcka investeringarna i ditt hem behöver systemet svara på dessa attribut:

en anläggning solceller eller pv väl gjort och också väl dimensionerad, med optimeringseffekter (somöka tillverkningen med 20% jämfört med en typisk växelriktare) och förberedd för batterier, med professionella kombinerade värmepumpar som använder den elektriska kraften som genereras utan kostnad för uppvärmning och varmvatten, motsvarar: EN SÄRSKILD INVESTERING!

I guiden som du kan ladda ner och installera helt gratis kommer jag säkert att grundligt beskriva varför

GÅ HÄR FÖR NEDLADDNING AV GUIDEN HELT GRATIS

Hur man får solpaneler skattereduktionTa en hel del fokus på grund av det faktum att företagets reklam som gissar på det här fältet, skickar ut runt kommersiell attack som inte solpaneler också inser att det de säljer genom att garantera hyperbol, det är en komplett marknad.

Var försiktig med vem där ämnen begrepp tekniskt djup såväl som trycker bara på verkligheten att vi är reduktionsskatten tillsammans med kostnadsbesparingar i kostnaden är en fälla för att slå dig på ryggen en finansiering på 40 000 EUR för 10 år rifilandovi en artikelgenomsnitt till dubbelt så hög som marknaden som sedan inte följer antagandena.

  • För någon form av tvivel eller förklaring, eller om du kommer i kontakt med detta företag och letar efter kycklingar genom att plocka (avstå från att göra namn, men vi har många), vänta inte med att ringa oss, vi ger dig den bästa informationen och rätt specifikationer för att identifiera om du är appioppando en bluff.
  • Uppsättningen av en solceller gör det möjligt att dramatiskt sänka det intag som samlar in solenergi hela dagen för att även manipulera natten och lyckas så att täcka hela energibehovet.

Anläggning PV Precis solpaneler hur det fungerar

  • Tack vare att solpanelerna placeras optimalt på takbeläggningen, vars antal varierar beroende på dess storlek och även konsumentens behov, kan stilen hos en solceller optimeras för att samla in större makt.
  • Så här fungerar det en anläggning solceller eller PV och också på det sättet kan du minska intaget hemma med solpanelerna. Tabellanläggning PV: Hur det fungerar Solpaneler samt fördelar skatteplikt: exakt hur fungerar Ecobonus
  • En anläggning PV är ett system i med förmåga att omvandla strålningen sol till energi elektrisk energi via användning av paneler eller moduler, solenergi, som kan vara av olika slag eller golv, vakuum, med blodcirkulation till vatten såväl som glykol.

Solcellssystemet är utrustat med länk till en växelriktare, en elektronisk anordning, tack vare vilken det är möjligt att ändra strömmen som genereras ständigt av panelerna till roterande befintlig för att ha förmågan att använda den som bäst såväl som kanal det i bostaden.Det mest tidigare ägda och vanliga solcellssystemet, kallat on-grid, är direkt kopplat till både bostads elsystemet och det nationella elnätet många tack vare dubbelriktad mätare.

Tack vare detta system är det möjligt av den anledningen att själv producera energin för att på ett tillfredsställande sätt tillgodose behovenergihuset som använder den energi som skapats för att komma in i nätverket om det behövs och betala ett marknadspris.

Anläggning PV Precis solpaneler hur det fungerarSystemet modulärt av solpaneler installerade på taksystemet möjliggör att tillgodose behoven av energi för belysning, tillverkning av varmt vatten, uppvärmning av atmosfären, med hjälp av hushållsapparater.

Att sådana är de största fördelarna i ekonomiska termer som erbjuds av dessa system för energiproduktion. Fotovoltaisk panel och ekonomiska ekonomiska besparingar Systemen för egenproduktion av kraft som använder solpanelerna står för en stor ekonomisk investering med vinst från lågprissatta långsiktiga.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här