Icke-försiktig glaserad insamlingsbyrå

0

Med hänvisning till de olika typerna av paneler och deras effektivitet kan vi på så sätt syntetisera

 • Typ av paneler
 • Pris såväl som effektivitet
 • Användningsvillkor
 • Tecken
 • Avtäckt bas
 • Omgivningstemperatur på minst 20 ° C.
 • Uppvärmning av utomhuspool, varmvatten för duschar , duschanläggningar, campingplatser osv
 • Missfärgat glas.
 • Mellanprodukter. Från mars till oktober.
 • Varmt vatten för hygieniskt bruk.
 • Dammsugare laddad.
 • Hög.
 • Några.
 • Varmt vatten för hygieniskt bruk samt förvärmt för vinteruppvärmning.
 • En åtskillnad mellan de som är försiktiga

Panelen solenergi mycket mer utnyttjas är det glas som ska vara så sammansatt:.

* En bit glasklar, placerad i högsta grad för absorbatorn, vilket möjliggör passage av solstrålar. Glaset tål att solpaneler hagla (testas vanligtvis med hagelstorm 25 mm i diameter).

* Inuti finns en absorberare av ljus solenergi, bestående av en platta som liknar en radiator (som kan förbli i stål eller koppar), inom vilken en rörbunt placeras i vilken strömmar vätskan i kretsnyckeln som är avsedd att värmas upp . Denna vätska är vanligtvis tillsatt vatten med frostskyddsmedel för att hålla emot vinterperioden kallt utan att frysa.

Entusiastpiano glaserat

Absorbatorn, värms upp, avger kraft i den typ av infraröd strålning: men glaset, i jämförelserna med denna strålning, undergräver diffusionen utanför på grund av det faktum att det inte är transparent (växthuseffekt).

* I delen nedanför panelen placeras en isolerande termisk (i glasfiber eller polyuretanskum utan CFC) som minskar spridningen av värme.

Panelen är stängd på baksidan av en kropp, ofta konstruerad av plåt.

* Värmeskyddad klädsel.

Helheten (glas-, rör- och absorberbunt, värmeisolering och ryggkropp) hålls samman av ett ramverk som konstruerar delarna och ger panelen seghet och säkerhet.

absorberaren är helt enkelt ommålad i svart. Grenrör av den allra första generationen är föreningar från ett isolerat område utvecklat mellan ett glas stelnat rakt utsatt för solljus och också en kroppsskyddad. Inuti panelen solpaneler solenergi är placerat ett absorberande stål fläckigt för att öka effektiviteten.

Denna typ av solpanel representerar alternativet extra ekonomiskt och också mer omfattande för sommarsäsongen för fastigheter eller för platser i södra delen av regionen som njuter av den stora isoleringen.

Absorbatorn utför ett elektrokemiskt vakuum eller färgning för att erhålla en ytarea med hög absorptionskoefficient samt låg representationskoefficient upp till en temperaturnivå på 140 ° C.

Den elektrokemiska behandlingen består typiskt av en kromsvart på nickel, dammsugaren med ångor av oxid av titan, som för pigmentering genom metallfärg. Minskningen av representationen av strålningshändelsen möjliggör minskning av värmeförluster till den anslutna, då har dessa paneler bättre avkastningtill konventionella paneler, och har en extra kostnad på cirka 10% i kontrast till olika andra paneler.

De fördelen med att kunna fungera mycket bättre i tider som är mycket kallare och mindre varma. Följaktligen kan de användas ytterligare i assimilering med systemet för hemuppvärmning.

Fördelare solglas i solpaneler plattan försiktigt

2) De exponerade panelerna (inte polerade).

De har inte täckning eller avskildhet såväl som kontrollbox. De är gjorda i plast (polypropen, neopren, PVC) färg svart för att absorbera värme såväl som ämnen i en bunt rör inuti vilka passerar vattnet där det värms upp direkt av solstrålarna innan de används .

De samarbetar med en atmosfär av temperaturnivå på minst 20 ° C (under balansen mellan insamlad energi och spridd energi är inte önskvärd), såväl som att temperaturvattnet inte går längre än 40 ° C.

För enkelhetens ram har ett pris som är lägre jämfört med olika andra entusiaster, men effektiviteten är mycket mer ned till detta på dess användning rekommenderas för användning rent sommar för pool, anläggningar resorts, fabriker duscha.

3) Med dammsugarrör.

som alla innehåller en absorberare (vanligtvis en plåtkoppar) som tar in kraften solenergi och också överförs till en vätska som ger det varma. Stort tack till de hem som isolerar rummet tomt, förlusten av värme genom överföring från en del av absorberaren är mycket reducerad och du kan också nå temperaturnivåer på cirka 100 ° C över temperaturen i inställningen.

Paneldammsugaren är av mer komplicerad och dyr byggnad och konstruktion med avseende på panelen golv samt är mindre motståndskraftiga med avseende på dessa sista, samtidigt, ändå, har en hög prestanda många tack solpaneler vare den låga spridningen av den energi som erhålls med användning av kanaldammsugare. Denna moderna teknik passar speciellt för användning i områden med reducerad isolering eller för applikationer där du behöver höga temperaturer (som till exempel hushållsuppvärmning i miljöer) De har en suverän prestanda under alla månader av året och är också lämpliga att vara monteras dessutom i extremt styva väderproblem med låg temperatur (ekologisk, frost).

4) sol till koncentrationsgrenrör.

De är entusiaster som är konkava utvecklade för att optimera koncentrationen av solenergi i en väl bestämd faktor (eld). De arbetar bara i rakt solsken med tanke på att de bör hålla sig till solljusets aktivitet.

Fördelare solglas i solpaneler plattan försiktigtDenna typ av samlare, som har förmågan att komma till värme (400-600 °), används för solgeneratorer eller elektro-solenergi kärnkraftverk.

Växterna med entusiaster sol- till koncentration, kallade „soltermodynamiska”, det finns installationer solvärme rena och hur som helst är möjliga i installationer av stor storlek såväl som lite lämpliga för sammanhang både industriell och civilt medium-liten dimension.

De är ämnen från solpaneler olika rördammsugare i glas

5) solglas luft varma paneler.

Panelluften är paneler, solvärme normalt av polerad typ som är cirkulära i sin inre luft istället för vatten. Här, i stället för rör som tillåter flöde av vätskebäraren, finns det luft som cirkulerar mellan glas och absorberare såväl som mellan absorberaren och även hela tiden låg på panelen.

Den varma luften rör sig därefter varm till sanitetsvattnet och producerar mängder varmt vatten rakt proportionellt mot panelens yta.

Dessa paneler skapas som om luften förblir längre tid som möjligt i solpanelen med tanke på att utbytet hårdare värmen kontrasterad med vatten. Det kan finnas en ackumuleringstank som är införlivad, speciellt indikerad för platser med extremt flexibel klimat.

En slags speciell solluftspanel är efterbehandlingspanelerna som används för att regelbundet hamna på väggytorna på den buffrade utsidan av byggnader, både civila och industriella: dessa är inte polerade utan utgörs av en yta utanför kontantpengestål som fungerar som värmeväxlare och värmer också upp luften som passerar inuti panelen, så att du kan komma in i atmosfärer med ett speciellt sugsystem.

6) Paneler med inbyggd lagringstank.

I paneler med integrerad lagringstankabsorberande värme och lagringstank för uppbyggnad har de i ett enda block och solenergin når direkt för att värma upp det byggda vattnet. Tanken är därför bokstavligen täckt av absorberaren och också finns det normalt ett motstånd mot insidan som kan värma vattnet vid långvarig brist på del Sole. För att åstadkomma principen att vattnet Warm har en tendens att öka såväl som det kyliga att sjunka ner är det att skapa en så kallad konvektiv inuti lagringstanken som sprider den värme som plockas upp i all vattenmassa.

De är ämnen från solpaneler olika rördammsugare i glasPanelerna med inkapslade tankar är i allmänhet en bra idé för de platser som inte har lika kyliga som inte har vintrarna också långa och även styva. Egentligen, för deras struktur, med minskningen av. temperaturen vattnet inuti panelen kommer sannolikt att frysa destruktivt drastiskt växten. Lätt att konstruera såväl som att bära, dessa solpaneler har ett pris som är relativt reducerat och är utmärkta för användningen varmt för en sommar hemma. De är fortfarande tillgängliga på marknaden, och även bärbara system som passar för varje enskilt problem.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här